• Informácie 26.10.2020

          • Aktualizácia informácií súvisiacich s pandémiou COVID-19

            Podľa nariadenia ministra školstva, vedy, výskumu a športu budú jesenné prázdniny v dňoch 30.10. 2020, 2.,6. a 9.11.2020.

            Odporúčame vám všetkým denne sledovať  aktuálne usmernenia, odporúčania, zdroje a nástroje pre vzdelávanie všetkých detí, nielen na diaľku   na https://ucimenadialku.sk/. Informácie týkajúce sa konkrétne žiakov a zamestnancov našej školy vychádzajú z týchto nariadení, usmernení a odporúčaní a tiež z odporúčaní nášho zriaďovateľa. Všetko dôležité vám bude priebežne oznamované  cez našu Edupage.

          • Oznam pre žiakov a ich rodičov

          • Praktické vyučovanie dištančnou formou

            Oznamujeme všetkým žiakom a aj ich rodičom, že od pondelka 26.10.2020, sa praktické vyučovanie bude realizovať dištančnou formou. Žiaci nebudú vykonávať praktickú výuku v škole ani u zamestnávateľa. Ďalšie informácie vám podajú vyučujúci OVY a PRX.

          • Číslo bankového účtu RZ pri SOŠ RaS, Okružná 761/25, Poprad

          • Príspevok RZ

            Uverejňujeme tu číslo bankového účtu RZ , na ktorý je možné ( po odsúhlasení príspevku do RZ vo výške 10.- eur na žiaka) ho uhradiť. O odsúhlasení resp. neodsúhlasení výšky príspevku Vás budeme informovať po skončení rodičovského združenia - po 15.10.2020.

            Účet je vedený v Slovenskej sporiteľni,a.s.

            Názov účtu: SRRZ-RZ pri Strednej odbornej škole

            Číslo účtu: SK33 0900 0000 0004 9350 2526

            Variabilný symbol:  tu napíšte meno, priezvisko, triedu Vášho dieťaťa

             

             

        • Rodičia pozor!
          • Rodičia pozor!

          • Upozorňujeme rodičov žiakov na konanie rodičovského združenia dňa 15.10.2020 - dištančnou formou. Komunikovať môžu s učiteľmi cez telefón, cez mail a tiež cez Edupage a to v čase od 10:00 hod. do 15:00 hod.. V utorok(13.10.2020) bol formou správy rodičom, na ktorých máme kontakt  zverejnený návrh rozpočtu RZ na školský rok 2020/2021, správa o čerpaní finančných prostriedkov z rozpočtu RZ v školskom roku 2019/2020, návrh členského príspevku na tento školský rok (vo výške 10eur na žiaka) a návrh zástupcov rodičov  do rodičovskej rady. Prosíme týmto rodičov o preštudovanie týchto dokumentov a o vyjadrenie súhlasu resp. nesúhlasu s nimi prostredníctvom komunikácie  cez Edupage a to do 15.10.2020. Tí, ktorí kontakt neposkytli, môžu svoj súhlas, resp. nesúhlas vyjadriť pri komunikácii s triednym učiteľom počas rodičovského združenia.

            Vopred ďakujeme.

          • Dávame do pozornosti

          • ROZHODNUTIE MINISTRA

            Dávame do pozornosti rozhodnutie ministra školstva platné od 12.10.2020. Upozorňujeme, že je potrebné sledovať stránku našej školy pravidelne, nakoľko tu budeme zverejňovať aktualizované informácie o dištančnom vzdelávaní. Upozorňujeme rodičov aj žiakov na to, že učitelia pracujú zo školy, to znamená, že v prípade otázok sa nich môžete obrátiť počas pracovnej doby aj na telefónnom čísle uvedenom v kontaktoch školy. V najbližšom období budú na stránke zverejnené pokyny k vykonávaniu odborného výcviku a odbornej praxe.


        • POZOR
          • POZOR

          • Informácia o prechode na dištančné vzdelávanie

            Oznamujeme všetkým učiteľom, žiakom a rodičom, že od 12.októbra 2020 až do odvolania prechádzame na dištančnú formu vyučovania. Dôvodom je šírenie COVID-19 a s tým súvisiace opatrenia nariadené ministrom školstva, vedy výskumu a športu SR. Žiaci sa budú vyučovať podľa pokynov učiteľov. Komunikovať môžu prostredníctvom Office 365. Tí, ktorí touto cestou komunikovať nemôžu, resp. nevedia, budú využívať komunikáciu cez Edupage tak, ako v minulom školskom roku. Upozorňujeme všetkých, že dištančná forma výučby je plnohodnotná a jej výsledky budú sledované a kontrolované. Odporúčame teda všetkým pristupovať k nej zodpovedne.

            Upozorňuje všetkých žiakov, ktorí sú ubytovaní v školskom internáte, aby dnes už na internát necestovali. Na internáte nebudú môcť byť ubytovaní.

            Upozorňujeme tiež rodičov žiakov na konanie rodičovského združenia dňa 15.10.2020 - dištančnou formou. Komunikovať môžu s učiteľmi cez telefón, cez mail a tiež cez Edupage. V utorok(13.10.2020) bude na stránke zverejnený návrh rozpočtu RZ na školský rok 2020/2021, čerpanie z rozpočtu RZ v školskom roku 2019/2020 a tiež návrh členského príspevku na tento školský rok. Prosíme týmto rodičov o preštudovanie týchto dokumentov a o vyjadrenie súhlasu resp. nesúhlasu s nimi prostredníctvom komunikácie s triednymi učiteľmi cez Edupage. Vopred ďakujeme.

             

          • Oznam pre žiakov III.B

          • Nástup do školy po testovaní na COVID-19

            Oznamujeme žiakom III.B, že nástup do školy po karanténe, v prípade, že výsledok ich testu na COVID-19 je negatívny, je v pondelok ( 5.10.2020). Podľa rozvrhu máte odborný výcvik.